Google+ Followers

Wednesday, 19 November 2014

TOOTHBRUSH painting


Aktiviti watercolour guna berus gigi...

saja guna berus gigi sebab berus macam kecik jer kan jadi tukar alternatif lain guna berus gigi untuk sketch.....adik pun suka along pun suka sebab ada warna warna n warna tu boleh disentuh sentuh boleh dicelup guna air diowang memang suka....



tau dia nak buat aper dia nak cuber buh kat muka tapi mama tak bagi huh mama yang takut bila main watercolour ngan adik macam macam dia nak buat buh kaki kat dalam lah macam macam lah tapi tengok lah nanti mama cube wat aktiviti ni dekat balkoni kat lantai boleh lah main guna tapak kaki pulak kan heeheheh.....suka suka..


along lebih suka percikan berbanding lakaran tapi kekadang berus keatas batang je yang rolling tapi yang penting hasil sendiri mama tak tolong....kretip tuh heheheh


dia dah boring main colour dia main koyak tisu erm tak per lah koyak tisu pun baik untuk motor halus adik mama redha kan jer ......tapi last along yang kena kutip buang dalam tong sampah.....


ok FISNISHED peaCE last last dia kata" MAMA BERUS GIGI" tak boleh dirty nasib tak berus gigi lagi....

2 comments:

  1. rajinnye layan anak kaler2..i tak sangguppp abis nanti rumah yg dia cat nanti. Huhu

    ReplyDelete
  2. tak per seni tuh kalo boleh cat rumah sekali hehehe

    ReplyDelete