Google+ Followers

Monday, 14 April 2014

PLAYROOM DANISHaurora



.....ko ingat aku kata nak cat bilik PUTERA n PUTERI aku kan.....gigih aku....eh silap laki aku aku bagi komen je....kah kah kah....

....seyes aku tak tau nak design feature wall stripe ke....polka ke.....
yang aku tau bilik tu ada 2 color PINK n BLUE.....

.......dan dekorasi untuk feature wall tu hadiah dari laki aku ABDUL JAMIL....time kasih erk bang....
....pang sikit........

mugkin laki kan cam cam ideanyer....so aku accept je janji comey....
anak anak aku pun suka walau pun si DANISH tu cakap german tp aku tau dia LIKE sangat sangat dengan gaya GWIYOMI nyer

.....si AURORA lak kalo masuk bilik tu gelak mengekek aku pun nak gelak baru masuk belum lepak g....cam cam gelagat...........sonok anak dua ni bersaing je diowang nanti aku citer erk.......

ni aku nak citer pasal PLAYROOM ni dah melalut lak...

k berbalik pada cerita td kat mana eh???????????????

ha pandai ko teka mana ko tau ....

aku kan korang siyes MALAS nak kemas rumah tau paling lama aku nak mengemop bilik tu lagi la ruang tamu laju je yela tetambah PLAYROOM dah tentu lah lepas diowang tidoq baru aku kemas kan...

segala macam mainan dari sebesar semut hingga gajah.....

ko ingat tak aku nak wat pasal MINI LIBRARY untuk danish tuh.....ha dah beli dah raknya.....tp buku yang tak penuh penuh......ada yang dah bagi ada yang pending......tak per aku tunnggu....

ceh kedekut benow ko nak kuar duit......kan kedekut bai
....................buku dia sendiri aku beli pun ada tapi dah kata LIBRARY kan dah tentu buku buku terpakai ...

ceh ko ayat selamat.......siyes ni aku perlukan buku buku taska untuk bantu anak sulung aku yang lambat cakap tu....tp alhamdulilah dengan kehadiran adik nya BABY AURORA tu n dengan kesungguhan mama n ayah yang penyayang n lembut....laki aku weh ngan anak memang cair

aku garang sikit tu danish tu ngan aku tak banyak akai nyer....tp sapa tak sayang anak weh...
kalo aku pujuk dia dia pukui aku balik sakit tau....

lagi kalo dia tau aku mara dia akan wat gaya GWIYOMI BOBO tergelak aku terus tak jadi marah.....

anak anugerah ALLAH so aku rasa tak perlu nak serius sangat kan dalam mara tuh ada hiburan kan syonok...hehehe ni ha PLAYROOM yang tak seberapa tp asalkan anak aku SUKA dah gembira untuk aku...









3 comments:

  1. cantik kombinasi kaler..ada 2 bahagian... :)

    ReplyDelete
  2. Slm perkenalan... nama kita sama laa... :-)
    jom share link.. sy baru start blog..

    ReplyDelete