Google+ Followers

Sunday, 9 November 2014

COTTON BALL n PINGPONG BALL



kalo dah rajin tuh macam macam aktiviti nak d sharekan.....

alhamdulilah seronok dengan aktiviti anak anak dah rasa cam kanak kanak balik ke alam kecil pulak....

ok untuk kali ini saya nak share kaitan dengan latihan tangan adik n along....lebih pada motor tangan mereka ok....

bahan-bahannya adalah:-
kapas
bola pingpong
bekas buat apom
sudu
penyepit

sebenarnya kalo kapas itu dicolourkan lagi nampak menarik tapi sebab mama tak cukup masa nak deko kapas so guna apa yang mama ternampak jer kan.....sangat sangat khusyuk walaupun buat berdua yang penting fokus tuh....

adik susun bola along kepit kapas, atau pun along angkat bola guna sudu atau adik susun kapas dalam bekas ini adalah "team work" mereka perlu habiskan tugasan dan ada hadiah nya......itu rahsia....

yang penting mereka suka dan faham arahan yang mama nak.....main kira kira sambil susun susun, rasa dan lihat serta fokus yang penting....











######adik sampai tak nak simpan balik asyik nak susun jer#######

1 comment: