Google+ Followers

Tuesday, 17 March 2015

Pembukaan AURORA COLLECTION

Assalammualaikum.....

Bismillahirrahmanirrahim...



sajer nak promote barang heheh

tau korang suke cantik cantik kan kan kan so aku pun suka cantik cantik jadi aku cuba dengan membuat perniagaan sendiri dan alhamdulilah berjalan dengan lancat tak de sekat sekat tapi meniaga online jer tak de butik/kedai kursus erk.....insyaallah doakan aku erk bukak butik ker hahaha (berangan tak kene bayar).....ok jom sambung....

aku ada jual dress, hand sock dan yang paling new one MY SHAWL ini salah satu impian aku selain dari nak jadi model atau pun pereka fesyen hahah ampun ingat orang heran ker heheheh impian tu mana lah tau menjadi kan.....(perasannya ko is)

ok ni memang aku tak tipu ko pepagi aku bangun jadi model sendiri, jadi jurukamera sendiri, set up semua sendiri 1/2jam jer aku pun tak tau mana datang masa tu selalunya aku siap kat 7.30 tak siap lagi mungkin yakin sangat ni hahaha....ALLAH tolong aku lah tu...

ok tanpa berlengah lagi aku merasmikan page fb aku sendiri Aurora Collections jangan lupa like tau heehehe biasa lah orang baru dalam bisnes bertaktih lagi nih....insyaallah semoga dipermudahkan erk...doakan lah kawan kawan ku semoga korang jugak dipermudahkan....

IKLAN








****jangan tanya aku TUTORIAL kalo rajin aku update TUTORIAL banyak yang nak share tapi masa berlian untuk aku jadi gunakan masa yang ada if ada extra aku buat erk...ok beli tau hehehe
Boleh lihat harga atau watssapp 012/4035031/pm fb Aurora Collection /
email jer danishaurora@gmail.com 

No comments:

Post a Comment