Google+ Followers

Monday, 14 April 2014

COFFEE TABLE gedabak n berat






memula aku nak beli meja jepun je stail JAPANESE lagi pun meja tu harga nya murah je heheh...

tp disebab kan aku mempunyai sepasang hati yang comel yang proses mengexplore untuk memanjat dan melompat baik aku beringat sebelum beli...takut weh kaca kaca ni....

sian kat aku kan nak melawa umah tak leh....tak per demi anak ku..............

memang banyak patern cun cun tp semua berkaca dan berkaki takut tak stabil bila anak diri di permukaan atas....

decide punya decide last last amik besar lagi berat hokeh tak kan pecah kecuali baling batu lesung...keh keh keh.....


1 comment: