Google+ Followers

Wednesday, 29 January 2014

KANVAS pilihan aku untuk ruang tamu kelabu

KENAPA????

ko tau tak aku memang suka color pink tp untuk tahun 2014 ni warna peberat aku MERAH

wah kongsi fa chai...heheh cina raya aku yang lebih mengecat bagai....

sebenarnya persiapan aku untuk HARI RAYA TAHUN NI ceh ceh ceh ko POSE belum g ada hati nak raya...

erm aku 2 tahun sekali baru nak tukar pape....sebab aku ni kemut sikit hajah baqil loh pulok...

KENAPA??? berbalik pada KANVAS ni ko rasa apakah coraknya????????????????
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


aku pun tak tau tp warna dia lawo k...aku rembat jer.........kalo ko pegang cam cat tumpah lah....jakun kan aku...


 cer ko tengok kosong je umah aku cam baru pindah weh...jarang nak deko tah nampak mood bosan je kan tukar color bgi MOOD BEST sikit....cam tulah beranak kecik

tu ha ko tak nampak aku pakai TV KOTAK ja masa kawin beli MAHAL tu dulu jangan bazir pakai k...hehhe



SELAMAT TAHUN BARU CINA

KONG XI FA CHAI


4 comments:

  1. huisy, suka la deko 'cat tumpah', tgh cari jugak ni...beli kat mana tu? ;-))

    ReplyDelete
  2. xpe brg sikit...senang nak kemas..huhu

    ReplyDelete
  3. Beli kt COTTON HOUSE taiping.hehe cat tumpah

    ReplyDelete
  4. Cantekkk..
    Berseri2 jd nye.. hehe

    Salam kenal
    ceritaibuanas.blogspot.com

    ReplyDelete