Google+ Followers

Sunday, 5 April 2015

Pakai Shawl 3 Step jer....JOM TRY

Assalam....

anak anak tido baru boleh mengupadate semua kalo tak semua diowang nak ipad, laptop, hp semua hokey takkan aku dapat menaip dengan tenang hahha...

pertama sekali maaf lah hari ni amik stock, hari ni jadi model n hari ni update semua sebab kat umah senang settle semua harini....tu gambar aku nampak pintu tak tutup tu abaikan jer yang aku nak jual shawl jer pintu tu halal lah tapi next time mungkin dah tahu nak buat cam ner....belajar lagi...

popet popet orang ngah tunggu tutorial ko ni ko sibuk nak cerita entah ada ke orang kisah kan....itulah lumrah kerja part time ni korbankan segalanya hehehe......sampai makan pun terkorban boleh kurus cam ni hahah.....

meniaga ni bukan nak untung jer nak cari banyak kawan, nak dapat pahala ye lah jual tudung kan dapat pahala, pastu lagi nak share apa yang aku tahu ngan followers aku lah tak pemes pun model pun nampak muka jer tak de orang nak tangkapkan....hehehe kalo ada reseki lebih pergi shoot erk....hahahha 

ok jom kita mulakan TUTORIAL pakai SHAWL CHIFFON PLAIN



3 step MUDAH pakai SHAWL

*yang penting shawl tu mesti panjang macam shawl aku
*yang penting shawl tu mesti lebar macam shawl aku
*yang penting shiffon tu tak keras sangat soft soft jer 
*yang penting lagi sediakan jarum 1 & kerongsang 1 jer

ok sebelum tu nak bagi tahu shawl ni memang jarang sikit tapi korang boleh pakai inner neck tu ok...aku suka pakai hitam jer....warna lain tak pekenan...



1.       
ok macam biasa lah sebelah panjang sebalah pendek selalu aku kiri pendek ikut korang lah erk...



2.
sebelah yang panjang tu letak kan jarum peniti erk tu jari dah kemana dah hheheheh



3.
ok yang panjang tu tarik kat sebelah buh kerongsang satu bagi ketat ketat muka tau jangan longgar....



siap tu jer pastu kanan dan kiri tarik kebelakang ikut lah panjang mana ko nak so nanti kat belakang pun labuh kat depan pun labuh...tak percaya ha cuba lah....kalo ko takut tepi tu jatuh letak je BROOCH yang cun cun mesti MELETOP hehehe....




kalo nak beli boleh lah ke fb Aurora Collections / WATSSAPP 012-4035031


IKLAN







2 comments:

  1. Replies
    1. semua colour ni habis tapi tunggu update bawal satin kiter tau dekat tv 3 tuh cam drama tuh kiter ada cara pakai bawal yang besh hehehe jangan serik datang blog ok....singgah fb shawl AURORA COLLECTIONS. tq.

      Delete