Google+ Followers

Tuesday, 28 April 2015

my LOVELY COLLEAGUE Toh Theam Hock & Co

Assalam dan selamat tengahari kawan, friend, kakak, amoy, mummy, mak angkat.



first aku tulis ni sebab ada yang dah tahu so aku paksakan diri aku untuk tulis di blog untuk bacaan masa depan dan untuk my important person is my frend....

Pertama kali aku sendiri tak pasti kenapa perlu aku buat keputusan ini hanya tuhan saja yang tahu.....
memang sehabis pikir dah ni hehehe...tapi bisnes tetap jalan macam biasa....

entry kali ni khas untuk kawan kawan TOH THEAM HOCK & CO yang banyak banyak memory di sana.....sayang amoy amoy comey....

Habis jer kontrak dekat Pejabat Tanah aku diberi peluang bekerja di Pejabat Peguam TOH THEAM HOCK Taiping.....alhamdulilah yang ambil aku kerja masa tu Ms Teoh manager saya heheheh.......

Saya masuk kerja pada 17 Feb 2010 department convencying dekat dengan JW (June Wong) pada mulanya sangat tak biasa dengan keadaan di Pejabat terutama majoriti adalah cina sebab semua buat kerja laju jer ekspress jer berlari lari walaupun pergi fotostat kalo pergi tandas lagi lah lari pecut......ekspecially kak nor heheheh (jangan mara).....masa tu banyak benda kene belajar STRESS sebenarnya lagi lagi masa tu nak kawin lagi 3 bulan heheh....

Dari tahun 2010-2015

Masa ni banyak bekerjasama dengan ms teoh (kecik jer), ms june (popet), ms jane (tegas), alice (masa ni sombong sikit), bee ching (mummy), ms Jo (funny suka gaduh gak), ms phuah (secret frend), DODO (toto), ms ang (garang), kak maznah (dah berhenti), ms loh (lembut jer), ms chong (comel), kak ti (macam mak aku), encik husin (pak cik miang), andrew (kawan gaduh), uncle linggam (jarang cakap ngan dia nak mintak AR card jer cakap), kak nor (suka sembang pasal makanan), Ms Yew (so sweet), ms chan (suka gelak walaupun sedih), ms wai fen (suka popiah n satay), mrs ong (mummy), mr sara (suka sakat), ms lim (kecik jer), jessica (suka wat pelik pelik), kak nani (suka makan kat a rahman), lan(suka ejek cakap owang putih), ms Heng (apa HAI), ms chew (suka bagi makan), weediya (suka berfalsafah) dan ramai lagi lah tak ingat kan sebab staff banyak sangat tapi korang semua so sweet....

birthday UNCLE special ni

untuk pengetahuan korang esok 30-04-2015 aku last kerja dan selamanya ISNUR HIDAYAH tak jadi staff TOH THEAM HOCK lagi aku bagi tau awal sebab ramai dah tahu so tak sampai hati tipu korang aku nak mintak maaf banyak banyak kepada sesiapa yang terasa dengan aku sebab aku manusia biasa buat silap so i mintak maaf banyak banyak untuk kawan kawan yang pernah terasa atau sakit hati dengan saya......saya mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki tau sampai ibu jari sekali......im not perfect.....

gambar kami muda muda dulu

kakak kakak TOH THEAM HOCK & CO banyak banyak comel n baik hati......i tak pernah simpan apa apa pun I LOVE ALL of u.....mungkin baru 5 tahun di sana agak sukar untuk tinggalkan kenangan kawan kawan.........last trip i join CAMERON HIGHLAND arrange by ms ow yeang ying ai (lawyer sempoi), sayang korang sangat sangat....sayang sampai negeri CINA HAHAHHA....

takkan lupa MR TAN yang ensem tuh


so see u TOMORROW jangan kecam saya its URGENT RESULT

IF i wrong tu you plez plez plez forgive me MY DEAREST colleague......ok dadadaada

SAYONARA (sedih)


1 comment: