Google+ Followers

Monday, 8 September 2014

LAB BOOK aktivitis made by MAMA





Assalammualaikum.......

Hari ni nak share berkaitan apa itu aktiviti LAB BOOK home made......
macam biasa setiap hari isnin malam sebelum tido selalu mama akan kemas rumah lipat kain wat macam macam keje house wife lah...

Tp untuk ISNIN sahaja mama akan siapkan aktiviti danish sepanjang minggu ........dari isnin hingga jumaat, sabtu aktiviti bebas danish termasuk menatap IPAD dia.....

LAB BOOK ni perlukan printed komputer sahaja, gunting, gam n sketch book........
Potong potong, lekat lekat siap.....

Minggu ni @ Bulan ini mama banyak tekankan berkaitan warna warna kerana ada warna yang danish masih konpius lagi jadi untuk mengembalikan mood cinta dia kepada warna mama sedia kan LAB BOOK comel ini....

tema TOOTHBRUSH matching ngan JARS yang disediakan.....mengikut label.........

Sesaja tak nak laminate nak dia biasa ambil brush tu menggunakan tangan kerana kertas sangat nipis perlu gunakan kedua dua tangan....

kalau di laminatekan comfirm cepat je dia susun kan.....
so nak kan motor tangan dia berjalan ini adalah satu kaedah yang mama yakin dia seronok untuk melakukannya....

Kelihatan dia suka pada warna tetambah kalo matching games cam nih....

Pada korang yang nak kan contoh aktiviti kat umah boleh lah wat cam ni......

###########BukanPadaRupaTapiPadaSentuhanNya###########









dia paling suka warna BIRU....

1 comment:

  1. bagus nya... nak buat kat qaleef jugak lah... :)

    ReplyDelete