Google+ Followers

Tuesday, 26 August 2014

Rak kasut alaala CONSOLE TABLE





Assalammualaikum korang........

Teringin sangat hehehe mengidamlah lebih kurang CONSOLLE TABLE macam kebanyakan rumah orang kan ada je sekarang......

Tp kalo ikut orang kunk susah kan diri lak kan jadi kalo tak de wat ala ala pun boleh kan......
sedap je mata memandang dah ok dah kan oh kite tengok CONSOLE TABLE sekali cermin bagai mahaltu em tengok je buleyh....

kira kalo ada sudut ni bagus sebab boleh letak benda yang penting penting pastu boleh betul kan tudung kan tapi cermin kiter tu nampak muka je jadinya tengok tudung je lah.....

Alhamdulilah idea datang bila nampak cermin tu tak tau nak letak kat mana last alih kat sana je nampak lah ala ala CONSOLE kan.....dekat ngan pintu senang nak capai barang....nanti nak letak pasu ngan pokok bagi berseri sikit tempat tu.....

Jangan risau pintu kite bukaknya belah kanan so tak kan ada kecurian.....

Kesimpulan gunakan apa yang ada dalam rumah dengan sebaiknya tak perlulah nak beli jer kan....

Sekian terima kasih...

*********sukasebabideasendiritaktirusesapa*********

2 comments: