Google+ Followers

Monday, 25 August 2014

< dapur REDPINK saya >





Assalammualaikum...........

Dah lama tak update blog hari ni kita nak citer pasal dapur REDPINK tau hehehe....

dah 3 tahun pindah rumah ni alhamdulillah masih mencari idea dekorasi yang sesuai untuk dapur kite....

kos untuk dapur ni murah je untuk pintu PINK tu dalam rm700 sahaja....
insyaalah kalau ada rezeki nak wat kabinet atas lak tapi tema kali ni sama colour tp ala ala comei gak lah mungkin tema MUFFIN.......

dapur ni penting gak kan tempat masak masak n tempat anak anak gak makan makan...
so tempat ni kalo ala ala baby pun comey kan......tp mungkin kene slow slow sebab banyak kerja nak wat lagi selain menghias sudut sudut yang masih dalam perancangan......

Untuk sesiapa yang masih mencari idea mungkin boleh tiru idea yang tak seberapa ini......ni gambar lama tak tau bila nak tangkap yang baru....jadilah kan untuk idea korang....ok dada....

#####bz kerja kalo boleh nak amik cuti wat deko rumah####






1 comment:

  1. Salam. RM 700 je? Quite murah kan? Saya ingat mahal.

    ReplyDelete